Ajankohtaista
DiViA - Digitaalisen liiketoiminnan foorumi 2014
10.09.2014
Asiakkuuksien kasvattaminen
Lue lisää
DiViA - Digitaalisen liiketoiminnan foorumi 2014
22.10.2014
Palvelumuotoilu ja teknologiat
Lue lisää
DiViA - Digitaalisen liiketoiminnan foorumi 2014
19.11.2014
Liiketoiminnan strategiat
Lue lisää
Seuraava seminaari
DiViA - Digitaalisen liiketoiminnan foorumi 2014
14.01.2015
Yhteenvetoseminaari
Lue lisää
DiViA 2014 - ilmoittautuminen on alkanut

Asiakkaiden sosiaalisuus mullistaa kaupan ja markkinoinnin! Miten yrityksesi voi hyödyntää digitaalisia kanavia liiketoiminnassa ja markkinoinnissa? Miten digitaalisuus muuttaa toimintaympäristöä? Missä maailmalla mennään? DiViA 2014 tarjoaa tietoa ja näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiseen. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja oppimaan!

DiViA 2014
DiViA 2014
DiViA 2014 esite

Esitteessä on tietoa foorumin ohjelmasta, hyödyistä organisaatiollenne sekä osallistumispaketin sisällöstä ja hinnasta.

Lataa esite
Tietoa Diviasta
Digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä

Digitaaliset kanavat eivät enää ole pelkkää kokeilemisen arvoista toimintaa vaan niistä on tullut keskeinen osa yritysten liiketoimintaa, tutkimusta ja tuotekehitystä, markkinointia ja asiakassuhteiden hoitamista.

DiViA:n tavoitteena on akateemisen tutkimuksen ja alan asiantuntijoiden keskustelujen avulla luoda tietoa siitä, miten näitä kanavia kannattaa käyttää ja miten asiakkaat suhtautuvat uusiin kanaviin ja markkinoinnin muotoihin sekä miten he omaksuvat ja käyttävät niitä. Lue lisää

Diviasta sanottua

Erityisesti olen pitänyt tavasta ottaa asioihin etunojaa ja mennä välillä out-of-the-box. Ei tyydytä kaiuttamaan sitä perustietoa, mitä eri aiheista on muutoinkin saatavilla. Kytkentä akateemiseen maailmaan näkyy ja se on mielestäni hyvä asia.

MIKA KANSIKAS, Kehityspäällikkö, Kesko Oyj
 

Diviasta saa sparrausta oman työn tekemiseen. Meiltä DiViAssa käy väkeä viestinnästä, talousosastolta, markkinoinnista ja tietohallinnosta, sillä tarjonta on monipuolista. Kaikki eivät käy kaikilla seminaaripäivillä, vaikka toisaalta niille voi osallistua jäsenyhtiöstä kuka tahansa.

JOUNI KOIVUNEVA, Sähköisten kanavien concept owner, VR-yhtymä Oy, konsernin tietohallinto